google-site-verification: google5f03015e8d93bafd.html

11. Mi a különbség a reluxa és a zsaluzia között?

A reluxa már hosszú ideje az egyik legkedveltebb árnyékoló, mellyel a beáramló fényt ideálisan szabályozhatod. Egyaránt alkalmazható lakóépületek és irodák dekorálására. Népszerűsége a könnyen kezelhetőségében, kedvező árában és hosszú élettartamában rejlik.

Használata egyszerű, megjelenése esztétikus. 

A napfényt az igényeidnek megfelelően tudod a helyiségben elosztani, így mindig, hangulatodhoz illő fényviszonyokat teremthetsz vele. A reluxa lamellái alumíniumból vagy fából készülnek. Mozgatása zsinórral történik.A zsalúzia?

zsaluziák a reluxák kültéri változatai, melyek masszívabbak és az időjárás viszontagságaival szemben ellenállóak. Hatékonyan visszaverik a napsugarakat és az árnyékoló mögötti légáramlat hűti az üvegfelületet.Használatával nem fogod magad bezárva érezni, ugyanis a széles lamellák tetszőleges szögbe forgatásával elég szórt fény és friss levegő jut be az épületbe, amellett, hogy kirekeszti a zavaró, vakító napsugarakat.

Természetes, folyamatos légcserét biztosít.

A lamellák felhúzásához és forgatásához hajtókaros vagy motoros változatok közül választhatsz. A motoros zsaluziák szél, fény, esőérzékelőkkel vezérelhetők. A gazdag színvilágnak köszönhetően, kitűnően illeszkedik a homlokzathoz, így az otthonod egyik legszebb díszítőelemévé válhat.Olvasd a cikket eredetiben ITT


#reluxa #zsaluzia #CsiziRedőny