google-site-verification: google5f03015e8d93bafd.html

Napellenzők

Napellenzőt is a Csiziredőnytől

VÁLTOZATOS ANYAGOK ÉS SZÍNEK, KÉNYELMES, MOTOROS ÉS MANUÁLIS

Képzelje el, hogy egy forró nyári napon a kezében finom koktéllal kiül a teraszra barátaival egy jó kis beszélgetésre. A nap szikrázóan süt, de ez mit sem számít, hiszen egy mozdulattal kihúzható a terasz napellenzője. 

 

Egy napellenző…

  • amellyel nem játszadozhat a szél, mert erős tartású

  • nem áztatja át eső

  • nem fakítja ki napfény

  • nem zavar bele a beszélgetésünkbe hangos nyikorgása

 

Egy ilyen napernyő minden terasz nagy barátja lehet. Még szerencse, hogy beszállítóink figyeltek mindezekre a gyártás során.T

 

Több, mint 100 féle szín és minta közül választhat a tökéletes napellenző megtalálásához!


Ráadásul napellenzőink már rendelhetőek szél-, illetve szél fény automatikával is. Így még az orkán erejű szél sem tehet kárt új napellenzőjében.

Az általunk forgalmazott napellenzők egyedivé és stílusossá teszik az Ön kertjét is
Ön is szívesen választana olyan napellenzőt, amely alá akár sok év után is szívesen ülhet ki ha vakítóan süt a nap, de még mindig ugyan olyan hangulatos és szép mintha csak tegnap vásárolta volna?

 

Nagyon bosszantó tud lenni az, amikor a gyönyörű kertünkben megvásárolt napernyőnk néhány év elteltével egyszer csak megcsúnyul, kifakul, vagy a szerkezete feladja a szolgálatot és összecsuklik.

 

Ismerjük a mondást, miszerint kétszer fizet az, aki gyorsan fizet!


Sokan úgy gondolják, hogy egy napernyő vásárlásánál ha megspórolnak 10-20 ezer forintot, akkor milyen jól jártak. Ők azok, akik 1-2 év múlva veszik csak észre, hogy milyen jó is lett volna, ha akkor a jobb minőség mellett döntenek.

A beszállítónk áltl forgalmazott napellenzők ezért magas műszaki tartalmú anyagokból készülnek, időjárásálló kivitelűek, UV stabilak egyes típusok pedig öntisztuló tulajdonságokkal is rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy a textilre ráhulló por, szennyeződés, folyóvíz, esővíz nem tapad, nem ragad meg rajta.

A széles színválasztéknak köszönhetően pedig Ön igényeihez és kertjének hangulatához igazíthatja napernyőjét. A napellenzők alumíniumszerkezete bármilyen RAL színben rendelhető, így tökéletesen illeszthető épületének külső homlokzatához.


Ha tovább szeretnénk fokozni a kényelmünket, választhatunk extra kiegészítőket, mint például beépített világítást vagy fűtőtestet ezáltal olyan atmoszférát tudunk a teraszunkon teremteni, amely igazán meghitté, komfortossá teszi a szabadon töltött időt.

Napellenzőt a Csiziredőnytől
Napellenzőt a Csiziredőnytől
Napellenzőt a Csiziredőnytől
Show More