google-site-verification: google5f03015e8d93bafd.html

Szalagfüggönyök

Szalagfüggönyt is a Csiziredőnytől

STÍLUSOS SZALAGFÜGGÖNYÖK A MINIMÁL DESIGN JEGYÉBEN

Az irodák és bankok egyik legideálisabb árnyékolója a szalagfüggöny, de akár otthonunkba is ideális választás lehet, mely tökéletesen alkalmas a nagy üvegfelületekkel rendelkező nyílászárók árnyékolására.

A lamellák elfordításával szabályozhatja a beáramló fény mennyiségét, melynek köszönhetően kellemes hangulatot varázsolhat helységeibe. A lamellák széles színválasztékának köszönhetően, otthonában is élvezheti a szalagfüggöny által teremtett hangulatos fény-árnyékot. Számítógéppel ellátott munkahelyek vagy nedves, párás kereskedelmi helyiségek (cukrászdák, konyhák) belső munkaterületeinek árnyékolására ajánljuk a fényzáró – általában PVC alapú – lamellák alkalmazását.

SZÉLES SZALAGFÜGGÖNY TEXTILVÁLASZTÉK!

Rendkívül széles anyag és típus választék közül válogathat az egészen egyszerűtől a luxusig.

A karnisok legtöbb esetben a mennyezetre vagy az oldalfalra, a padlóval párhuzamosan kerülnek felszerelésre. A háromszög alakú nyílászárók esetében a karnist úgy kell elhelyeznünk, hogy az a padló vonalához képest egy adott szöget zárjon be.

A ferde síkban elhelyezkedő karnisok exkluzív megjelenést biztosítanak otthonának.

SZALAGFÜGGÖNY = ELEGANCIA

​Régen az üzleti negyed irodáinak és az elit kategóriás lakások árnyékoló megoldása volt a szalagfüggöny. Mára az elegancia jelképe lett.

Elég csak megnézni két ugyanolyan lakást, amelyek csak egy dologban különböznek egymástól: az egyikben szalagfüggöny lóg, a másikban nem. Talán senki nem tudja megmagyarázni, miért, de a legtöbben a szalagfüggönyös megoldás mellett tennék le a voksukat.

Ezt hívjuk kifinomult eleganciának.

Ráadásul nem csak elegáns, de praktikus megoldás is, hiszen felszerelhető ablaknyílásra, mennyezetre vagy akár oldalfalra egyenes és ferde síkban is.

Szalagfüggöny a Csiziredőnytől
A szalagfüggöny billenő, bukó és ferde ablakok árnyékolására is alkalmas.
Szalagfüggöny a Csiziredőnytől
A szalagfüggöny térelválasztásra is kiválóan alkalmazható
Szalagfüggöny a Csiziredőnytől
A szalagfüggöny az irodák és bankok legideálisabb belső árnyékolója.
Show More