google-site-verification: google5f03015e8d93bafd.html

Szúnyoghálók - Fix szúnyogháló

Fix szúnyoghálót a csiziredőnytől

FIX SZÚNYOGHÁLÓ - MÁR ÍVES ÉS ALAKZATOS FELÜLETEKRE IS

A legegyszerűbb rovarvédelmi megoldás a fix keretes szúnyogháló, amelynek keretei készülhetnek extrudált alumíniumból illetve PVC-ből egyaránt.. A különböző méretű keretprofiloknak köszönhetően esztétikus kialakítás és sokoldalú felhasználhatóság lehetséges. Rögzítésük történhet fixen csavarozva vagy akár belülről a nyilászáró tokjából egyszerűen kiemelhető rögzítő füles illetve mágneses rőgzitési verzióban is. A háló anyagát tekintve egy kiváló minőségű, sűrű szövésű,szürke színű, tűzálló UV-stabil üvegszálas anyagból készül.

Típusai:

FIX

Stabil, erős keretszerkezet, rejtett sarokelemekkel. Kétfajta típusú rögzítés: csavarosan-furatokkal és kívülről szerelhetően, takarókupakokkal vagy belülről szerelhetően, ráfordítható rögzítő fülekkel, ahol a rögzítési pontok nem látszódnak a külső oldalon. Utóbbi vízvetővel, szellőzővel ellátott nyílászárókra ideális.
 

24 X 8 PROFILÚ FIX SZÚNYOGHÁLÓ
24 X 22 PROFILÚ FIX SZÚNYOGHÁLÓ
20 X 9 MŰANYAG PROFILÚ

 

ISSO FIX

Előnye, hogy bentről is felszerelhető a nyílászáró külsejére, nem kell kívülről megközelíteni az ablakot. Akár meglévő redőny esetén is alkalmazható. Az elfordítható rögzítő klipszek segítségével bármikor egyszerűen fel-, leszerelhető. A keret külső oldalán a rögzítési pontok nem láthatók. 60°-os és 90 °-os peremmel is választható.


ISSO FIX SZÚNYOGHÁLÓ 60°-OS PEREMMEL
ISSO FIX SZÚNYOGHÁLÓ 90°-OS PEREMMEL

Ajánlatkérés 200x40.png

Inspirációk:

1/1