google-site-verification: google5f03015e8d93bafd.html

Szúnyoghálók - Pliszé szúnyogháló

Pliszé szúnyoghálót a Csiziredőnytől

HA ÓRIÁSI A NYÍLÁS, KEVÉS A HELY, REDŐNY MÖGÉ IS SZERELHETŐ, VÍZSZINTES ÉS FÜGGŐLEGES MOZGATÁS, BÁRMILYEN NYÍLÁSZÁRÓ TÍPUSRA

a legnépszerűbb, modern rovarháló

Ma már egyre nagyobb népszerűségnek örvend a hagyományos rovarhálóval szemben a pliszé szúnyogháló, mely nevét a háló plisszírozott kialakításáról kapta.

Térhódításának legfőbb oka, hogy igényeink is egyre inkább nőnek. Szeretnénk élvezni a szabad kilátást, a manapság közkedvelt hatalmas üvegajtókat szeretnénk rovarbiztossá tenni, miközben stílusos megoldást keresünk. A praktikussági szempontokat sem szeretnénk háttérbe szorítani, mint a strapabíróság, könnyű karbantartás, csendes és gördülékeny működés. Ezért megszületett a pliszé szúnyogháló rendszer, mely az Ön igényeihez igazodva lett kifejlesztve.

A piacon 2 típusú pliszé szúnyogháló kapható, ebből a Csiziredőny beszállítói a zsinóros vezetésűt forgalmazza (a láncos vezetésűt nem).

A PLISZÉ SZÚNYOGHÁLÓ ELŐNYEI

  • Nagyméretű felületek lefedésére alkalmas.

  • Könnyű működtetés, akár gyerekek is egyszerűen kezelik.

  • Használata során bárhol megállítható.

  • Keskeny, diszkrét profilvastagság (25 mm).

  • Kávába és keretre (L profil segítségével) szerelhető.

  • Bármilyen nyílászáró típusra felrögzíthető.

  • A harmonikaszerűen záródó hálónak köszönhetően kevés a helyigény.

  • Vízszintes és függőleges mozgatással is rendelhető.

  • Kiemelő kerettel redőny mögé is felszerelhető.

  • Nem zavar a kilátásban.

A piacon már az eredeti zsinóros pliszé szúnyogháló mellett megjelentek  hasonló szerkezetek  – akár a láncos kivitelű pliszé – melyek minősége nem keverendő össze az eredeti pliszével!

 

PLISZÉ SZÚNYOGHÁLÓ NAGY TEREKRE, NYÍLÁSOKRA

A pliszé mind ablakokra, mind ajtókra tökéletes megoldás. A rendszerrel akár hatalmas méretű nyílászárók szúnyoghálóval történő ellátása is megoldható. Maximális szélessége egy oldalra történő működtetés esetén 3,5 méter, kétoldali működtetés esetén ez a szélesség akár megduplázható.

A rendszer mind kávába, mind L profil segítségével, keretre történő szerelést tesz lehetővé. Mivel a szerkezet teljes vastagsága 25 mm, így akár zsalugáterek, vagy vasrácsok közé is tökéletesen szerelhető. A szúnyogháló bárhol megállítható, így fix szárnnyal ellátott nyílászáróra is ideális megoldás.

A háló színe szürke, így az megegyezik az eddigi szúnyogháló rendszerek hálószínével, legyen az redőnybe épített, mobil, vagy fix kivitelű. A háló zárólécébe kefe kerül így nem kell “cincálni”, mint a mágneses záródású rendszereket. Könnyű mozgathatóságának köszönhetően gyerekek is könnyen tudják működtetni.

Ajánlatkérés 200x40.png

Inspirációk:

1/3